marți, februarie 28, 2012

Mărţişoare handmade

Anul acesta am realizat primele mele mărţişoare, mai multe dar mergând pe aceeaşi idee, adică am avut nevoie de nişte baze pentru medalion, lut fimo cu uscare la aer (alb de preferinţă) şi un şerveţel cu multe motive florale mărunte.


Din fimo am făcut o mingiuţă pe care am aplicat-o în interiorul medalionului. Am folosit ca protecţie o bucăţică de pungă de nylon.


Am îndepărtat nylonul de pe formă şi am lăsat-o să se usuce, cca 12 ore. După uscare am aplicat pe suprafaţa ei un motiv floral rupt din şerveţel. Eu am folosit adeziv folosit în decoupage, iar după uscare am lăcuit în două straturi, cu lac pe bază de solvent rezistent la apă.


După uscarea lacului l-am lipit în ineriorul medalionului. (fiindcă am făcut mai multe, la final nu am mai fotografiat aceaşi piesă cu care am început, de aceea apare altă floricică în următoarea imagine  :lol: )


Iată şi celelalte mărţişoare.  :D


sâmbătă, februarie 18, 2012

Creaţiile mele, în lumea decoupageu-lui

Am deschis acest blog din dorinţa de a-mi face publice lucrările mele, realizate în preponderenţă prin tehnica decoupage-ului şi nu numai...:)

Voi începe cu o piesă foarte recentă, cu care am participat la un concurs fulger pe forumul Magia decoupageu-lui şi am câştigat...! :)
"Ultimul sărut"






O sticluţă decorată cu tehnica decoupageu-lui, ideală pentru a ţine în ea cafeluţa de la lucru sau o băutură fină. :)